Dünya

İngiltere bunu konuşuyor!

LEICESTER City’li bir taraftar, kulübün yıldız oyuncularından bazılarının sosyal medya üzerinden güzel geliniyle iletişime geçmesi üzerine kulübe şikayette bulundu.

The Sun Gazetesi’nde yayımlanan habere göre 29 yaşındaki kadın, büyük bir maçtan hemen önce kendisiyle iletişime geçen bir oyuncunun kendisine mesaj atmak yerine “antrenmana çıkması gerektiğini” arkadaşlarına söyledi.Leicester City taraftarı, kulübün yıldızlarından bazılarının sosyal medyada güzel geliniyle iletişime geçmekten keyif aldıklarını söyleyerek şikayette bulundu. Leicester City taraftarı, kulübün yıldızlarından bazılarının sosyal medyada güzel geliniyle iletişime geçmekten keyif aldıklarını söyleyerek şikayette bulundu. 20 yaşındaki kanat oyuncusu Abdul Fatawu, geçen cumartesi günü, Leicester’ın Premier Lig’de Arsenal’e konuk olduğu maçtan birkaç saat önce ona mavi bir kalp sembolü gönderdi. Bu sezon henüz galibiyet alamayan takımı, maç sonunda yediği iki golün ardından 4-2 geriye düşerken, Ganalı yıldız maç sonunda oyuna dahil oldu. Bu, kimliğini açıklamadığımız kadının arkadaşlarına “Bana bunu neden mesaj atıyor? Antrenman yapması lazım.” diye sormasına yol açtı. Uygunsuz bir durum yaşandığına dair bir işaret yok ancak arkadaşlık isteklerinin boyutu hayranı sinirlendirmiş. Leicester’ın milyoner yıldızlarının, kendisinin çevrimiçi profilini paylaşmasından ve bir tür “soyunma odası şakası” olarak kendisiyle ilk kimin arkadaş olabileceğini görmeye çalışmalarından endişe ediyor. Kadın, geçen cumartesi günü yedek kulübesinde oturan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Hamza Choudhury’nin kendisiyle Instagram üzerinden dört kez iletişime geçtiğini arkadaşlarına anlattı. Ayrıca yakın zamanda kulüpte oynamış ancak şu an başka yerlerde olan iki kişi de kendisine internet üzerinden ulaştı. Sheffield United’a kiralık olarak gönderilen 25 yaşındaki Harry Souttar ve geçen sezon Leicester’a kiralanan 21 yaşındaki Manchester City yıldızı Callum Doyle’un , ona arkadaşlık isteği gönderen oyuncular arasında olduğu düşünülüyor. Öğretmen olan kadın, Mayıs ayında bir gün, kulübe daha önce bağlantısı olan dört oyuncudan aynı dakika içinde dört arkadaşlık isteği aldığını iddia ediyor.

LEİCESTER CİTY OYUNCULARI TARAFTARI TACİZ ETTİKLERİ İÇİN ATEŞ ALTINDA

Sosyal medyada arkadaşlarına “Açıkçası ne oluyor” dedi. Ve bir arkadaşım şöyle cevap verdi: “Soyunma odasının konusu sensin.” Dün bir aile kaynağı şunları söyledi: “Birini takip etmeye çalışmakta açıkça bir sorun yok; bu sosyal medya. Ama oyuncular arasındaki konuşmaların konusu açıkça o.” “Sezon boyunca kazanamadıkları için daha iyi şeyler yapmalarını umardık. “Leicester City’yi seviyoruz ve Pester City olmasını istemiyoruz.” Kayınpederi ise şunları söyledi: “O, büyük bir Leicester hayranı, bu yüzden dikkatini bu sayede çektiğini varsayıyorum. Bu durum onu ​​oldukça özgüvensiz yapıyor, özellikle de oğlumla ilişkisi olduğu için.” Leicester City’nin uygunsuz bir mesajlaşma olmamasından memnun olduğu anlaşılıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu